Abonare la newsletter-ul nostru

 

 rent cars

Oferte speciale si preturi (TVA inclus)


Lista de preturi este actualizata. Tarifele afisate includ toate taxele, precum si toate optiunile (kilometraj complet nelimitat, asigurare cu raspundere 0, etc). Apasati pe imagine pentru a obtine tarifele detaliate. Pentru orice informatii nu ezitati sa completati formularul de rezervare sau sa ne apelati telefonic.

inchirieri auto

Ce oferim?


Cautati o masina de inchiriat noua, care poate fi livrata complet gratuit in aeroport sau la domiciliu, la cel mai mic pret din Romania, garantat?

Spre deosebire de celelalte firme de inchirieri auto din Romania, preturile noastre includ deja toate taxele, si anume 24% TVA, kilometraj nelimitat, asigurare RCA, supliment de asigurare Casco Complet, si rovigneta.

In plus nu practicam nici un fel de comision la plata. Putem procesa fara comision carduri Visa, Mastercard sau Maestro, carduri de debit (de bancomat) sau de credit, dar acceptam si plata cu cash. Daca nu doriti sa platiti in lei (RON), puteti plati in EURO, USD, sau CAD, la cursul BNR, cu comision 0.

Suntem in acest moment singura firma de inchirieri auto din Romania care va ofera direct cursul BNR fara comisioane (care este mult mai bun decat cursul afisat de casele de schimb, pentru dvs.), si tot fara comision, putem procesa orice tranzactie cu cardul sau cu cash. Daca doriti sa ridicati sau sa predati masina in cursul noptii, sau in afara orelor de program, puteti solicita aceasta optiune, care este gratuita. In plus livrarea in aeroport este de asemenea gratuita.

Ce includ preturile noastre?


 • - TVA 24%
 • - taxa de livrare si de returnare in aeroport (platita de 2 ori)
 • - supliment asigurare CASCO
 • - rovigneta
 • - tarif extra pentru kilometraj nelimitat
 • - costul livrarii in afara orelor de program
 • - alte taxe de dislocare
 • - comision la plata cu cardul
 • - diferenta de curs la plata

 

In prezent puteti beneficia de serviciile noastre daca doriti sa ridicati masina din Aeroportul International Otopeni, Aeroportul International Baneasa, si din orasele Bucuresti, Ploiesti, Pitesti, Sibiu, Brasov, Buzau, si Valcea. Daca doriti o masina in alt oras, livrarea nu mai este gratuita, in sensul ca va vom tarifa costul carburantului intre orasul dorit si Bucuresti.

De ce sa ne alegeti?


 • - avem doar masini noi
 • - oferim toate serviciile incluse in pret
 • - comparate corect, preturile noastre sunt printre cele mai mici de pe piata
 • - nu avem nici un fel de taxe ascunse.

 

Daca gasiti un pret mai mic decat preturile noastre va rugam sa ne contactati. Cand comparati tarifele verificati daca masina propusa de concurenta este noua (masinile vechi pot fi o adevarata bataie de cap, iar in functie de polita firmei puteti fi pus sa suportati costul tractarii, exista posibilitatea de a nu vi se oferi o masina la schimb, etc), daca pretul include TVA (majoritatea nu includ cota de 24%), daca exista comisioane la plata sau la conversia cursului valutar, si daca masina are toate asigurarile de raspundere 0 si kilometraj nelimitat.

Misiunea noastra este sa "oferim preturi oneste la serviciul de inchirieri auto, pentru masini noi si fara insemne speciale, livrate gratuit la cererea clientului".

 

Syndicate content

 

Euro Inchirieri Auto
Sediul Central
205 Calea Mosilor
Colentina, Bucuresti   020861
Romania
Telefon +40 732 545 342 (rezervarile online beneficiaza de un discount)
Email: