Abonare la newsletter-ul nostru

 

 rent cars

Inchirieri auto pe Termen Lung - Fleet Management

Pachetul de inchirieri auto pe termen lung este un pachet complet. Beneficiati de o masina noua, cumparata si configurata la comanda, si platiti o singura taxa lunara, care include atat folosirea masinii, cat si toate taxele si asigurarile. Astfel, va veti putea concentra pe obiectul principal de activitate al companiei, si nu va veti supune riscurilor inutile legate de imobilizarea unei parti mari de capital, sau de deprecierea activelor pe durata folosirii.

In plus, din punct de vedere contabil, achizitia unei masini nu va diminueaza profitul impozabil. Inchirierea ei insa, este o cheltuiala complet deductibila, care micsoreaza profitul impozabil de catre stat. In plus, TVA asociat facturilor este integral recuperabil. Ajungeti astfel la o economie de 24%+16%=40%, inca din prima zi de inchiriere. Din punct de vedere contabil, se asista si la o simplificare majora a bilantului, toate cheltuielile fiind grupate intr-o rata lunara, deductibila.

Tariful include folosirea masinii, asigurarile complete (Casco, RCA), rovigneta, consumabile (anvelope auto iarna/vara) si costul asociat reviziilor tehnice. Pe durata acestora, sau in cazul unui accident veti primi complet gratuit o masina identica sau similara, in folosinta. Costurile legate de inlocuirea autoturismului, reparatii neasteptate sau intretineri neprogramate, nu vor fi suportate niciodata de catre client. Astfel aveti de-a face cu folosirea unei masini fara riscuri aditionale legate de functionarea acesteia.

In principiu, pentru contractele de 3 ani, putem oferi acest serviciu pentru orice masina. Perioada de achizitie dureaza in jur de 10 zile lucratoare de la semnarea efectiva a contractului. Pentru detalii aditionale ne puteti contacta.

 

Euro Inchirieri Auto
Sediul Central
205 Calea Mosilor
Colentina, Bucuresti   020861
Romania
Telefon +40 732 545 342 (rezervarile online beneficiaza de un discount)
Email: