Subscribe to the newsletter

 

 rent cars

Revista noastra evalueaza treptat firmele de inchirieri masini din Romania oferind un clasament bazat pe indicatorii lor de performanta, dar si pe feedbackul primit de la client. Lunar se stabileste un clasament, si primele 3 companii primesc premii dupa cum urmeaza.

Locul 1 - un link cu PR4 in orice retea internationala

Locul 2 - doua linkuri cu PR3 in directoare straine la alegere

Locul 3 - un link cu PR3 intr-un director platit la alegere

Marele premiu al campaniei noastre este un link cu PR7 in reteaua Business.com in valoare de 450 de Euro (oferta valabila doar pentru un grup restrans de companii software). Vom oferi acest link gratuit pe o perioada de 1 an firmei castigatoare in topul nostru.

Va puteti vota desigur propria firma, insa indiferent de numarul de voturi obtinute, firma dvs de inchirieri masini poate primi doar un sinur vot unic per IP pe zi. Daca firma dvs nu este in lista operatorilor luati in calcul,va rugam sa ne furnizati datele companiei la office at rentcar.ro, incluzand o scurta prezentare de 1 pagina despre firma dvs. precum si o lista a siteurilor operate care doriti sa fie analizate.

Primele 3 companii din topul nostru isi primesc premiul daca urmatoarele conditii sunt reunite.

- firma evaluata a plasat (oriunde) pe siteul propriu sigla de partener

- am fost contactati in termen de 30 de zile calendaristice cu adresa exacta a siteului unde se doreste linkul cu PR4/PR3 (costul nu poate fi mai mare de 100$)

- ne rezervam dreptul de a va anula linkul daca eliminati bannerul de partener din pagina de rent a car Bucuresti sau similara

 

Euro Car Rental
Main Office
205 Calea Mosilor
Colentina, Bucharest   020861
Romania
Phone +40 732 545 342(only online reservations receive discount)
Email: