Subscribe to the newsletter

 

 rent cars

Resedinta Prahova megyében, a városban található, az SW is, egyszerű piemontana az azonos nevű, keresztbe USA dolcsi Dambu. Található, egy egyszerű, a falut foglal viszonylag alacsony magasságban, a 130 m az SE-ben és 180 m-NV.
Üzlet a vasúti Bukarest-Brassó város található FAFA a két város a 59 km és 60 km-E 60, fontos vasúti csomópont, akkor a pályák le a vasúti Targoviste található a 52 km és 48 km-DN 72, 69 km A Buzau DN IB és Urziceni 55 km és 63 km DN ID; a Sinaia 62 km található a vasút és a 63 km E 60. P. vásárolhat jegyet keresztül hivatal TAROM, repülőterek Bukarest.

A kultúra shine: több egyetemi karok, sok iskolák, kollégiumok, könyvtárak, stb.; Városi Színház és dráma megyéire, Estrada és a babák, a filharmónia két secfii: Zenekar és a szimfonikus zenekar a népzene "Flacara Prahovei. A P. szervezi a költészet fesztivál "Nichita Stănescu, városi iroda és költő (1933-1983) született: ezeket a földeket. A P. született Peter Negulescu (1872-1951), filozófus és politikus, Gheorghe Stefan Nicolau (1874-1970), orvos, akadémikus.
A születés az önkormányzat úgy Charta által kiadott Mihály Brave a 1597, amelyek teljesítik a vajda ország úgy döntött, hogy vesse fel itt a "Royal Court", és egy katonai táborban, de más dokumentumokat említi a legkorábbi (1503, 1545, 1546). Ha mosneni a falu, a nagy vajda volt a homály lett a szép (1599), virágzó település, ösztönözni és pozifia előnyös körbeküldi rascruce kereskedelmi útvonalakon. Nyitva közúti Preda - P. - Bukarest a középső szakaszban. XIX (1846), üzembe vasúti P. - tanított 1879-ben és 1882-ig

     * Brassó, felgyorsultak a helyi fejlesztés (II. Olaj jelentette a város díját küszöbár ipar: 1856 decemberében, "gáz-gyár" a Marin
     * Mehedinfeanu, Nagyker Rafov akadályt "a fokhagyma, funcfioneze kezdte 1857-ben a globális elsőbbséget! Vége felé sec. XIX (1889)
     * Összeköttetések a Bukarest és Nagyvárad: itt volt már 35 kereskedelmi társaság. 1858-ben kezdődik a kerozin világítás, és a 1900 kerül bevezetésre, és az elektromos világítás.

Miután a lakosság Ploiesti egyike a nagyvárosokban (területeken .254 386 lakossal (1995), és ott található a vezető, és amelyben "a részét a gazdasági. Számú gazdasági célokat, az iparban is eredményezheti, hogy a földetérési pár őket: P. Észak-finomítók ( "Astra" és "Vega"), petrolkémiai combinatele "Petrobrazi" és a "PETROTEL" nem menfiona anélkül, hogy a városban található, egy olyan területen, tradijionala és feldolgozása extracjie a kőolaj és a földgáz, amelyek elmagyarázzák attribute "város A petrolistilor. jelenleg nagy cél az ágak: Construction Machinery (ii (UPETROM "- ásványolaj berendezések Uzuc - vegyi berendezések Rulmenfi nehéz) elektro (Flacara), a vegyipar (" eltérés "fejlődés", stb.) anyag szerkezetek ( Matizol - szigetelő anyagok), háztartási cikkek (Feroemail) Famegmunkálás (Anteco) és üvegtégla tisztítás (Bastia), textil (Doroban5ul), bőr (Prahoveana), élelmiszeripar. erőteljes gazdasági fejlődés eredménye a mélyreható változások a városi városban.

Nagyrészt megsemmisült a bombázások alatt a második világháború után, részben tárgytalanná építészeti maradványok előtt edililor nőtt az élesség problémát inzestrarii faluban. Megjelentek az összes modemeknek utcai thoroughfares, az állami piacokra és kereskedelmi épületek, helyiségek Politikai sikerült Művelődési Ház, és blokkolja az áthaladást Unió Mercury, mind a tömb A1-A8 befejező stb Commercial Galleries összetett. Lakásszolgáltatás blokk | 's épültek Észak szomszédsággal, Red Mountain, West I. és II, május 9., Ienachifa a Vacarescu Közép övezetben elterjedtsége az artériákban a város alatt véglegesítése, valamint az új piaci of Heroes, illetve a szerelvények utcáin Vasile Lupu, Vlad Tepes, Cuza, microraionul Basarabi környéken, és hogy Michael Bravu

A nagy történelmi értéket mutat, és élvezze a dokumentumfilm Judefean Történeti Múzeum és Régészeti Prahova, bemutató darab a paleolit, a Geto-Dacian civilizafiei, feudális korszak kiaknázása olaj stb. Múzeum épület maga egy építészeti műemlék, a earei építőiparban kezdte 1865-ben, azután történt a terveket az építész Alexander Orascu. Óra Múzeum "Nicolae Simache egy kollekció | vagyis több mint 2 000 óra. Populară Művészeti Múzeum kiállítási bútorok, a ruházati termékek, a colecfie szőnyeg stb. Művészeti Múzeum gyűjteményeinek define faraneasca festészet, a klasszikus festészet és szobrászat román. Építve egy miniatűr palota és az építész I. Negrescu. Museum of Science [Nature of Judefului azok Prahova ágazatok evolufionism

 

Euro Car Rental
Main Office
205 Calea Mosilor
Colentina, Bucharest   020861
Romania
Phone +40 732 545 342(only online reservations receive discount)
Email: