Iratkozzon fel hírlevelünkre

 

 rent cars

Rent a Car Otopeni - Autóbérlés az Otopeni

International Airport "Henri Coanda" Bukarest - Otopeni a legnagyobb és legfontosabb repülőtér Romániában. Kívül található, a városi terület Bukarest, 16 km-re északra a belvárosban Bukarest International Airport "Henri Coanda" Bukarest, repülőtér neve is megváltozott, 2004 májusában, mielőtt naming különböző. Otopeni International Airport, a fő üzleti szolgáltatások nyújtása a repülőtéri tranzit a személyek, az áruk és postai küldemények, a fejlődés és a modernizáció az eszközök, illetve ingatlan, szolgáltatást végző, karbantartási, javítási, szolgáltatási munka feltételeinek biztosítása, hogy az indulási, érkezési és a földi kiszolgálás légi forgalom, a nemzeti és / vagy a nemzetközi, valamint a nemzeti közérdek. A repülőtér elérhető Bukarest a RATB busz line 783, a taxi, de az új vasúti útvonal Gara de Nord - Otopeni repülőtértől.

Ha nem akarjuk, hogy a módszerek a közlekedés a fent felsorolt, a repülőtéren, az állami terület a nemzetközi érkezések terminál található ablakok rent a car, így a lehetőséget, hogy kapcsolatba lépjenek a gépjárműbérleti társaság. International Airport "Henri Coanda" Bukarest egyik legértékesebb szolgáltató vállalat elnyerte a ZF Gála 2006-ban, és azt a tanulmányt, amely a kiváló minőségű szolgáltatások, mint például a várakozási idő az útlevél-ellenőrzést, a repülőtéri környezet, az árak a nyilvánosság parkoló, komfort zóna Átvizsgálási kapuja, a biztonság és a biztonságot a repülőtéren. A repülőtér az eszközök, mint például éttermek, bárok, bankautomata, gyógyszertár, pénzváltó, fodrászat, internet-hozzáférés, automata kávé és üdítőitalok, szálloda, poggyász biztonság, posta, raktár.
 
Otopeni Bérbeadás Információk

 

Otopeni repülőtér találkozó vállalatok, irodák bérbeadása autók lehet tenni a recepción a terminál, és ghiseurilor helyezik át, a fém bár a nemzetközi érkezések és a kilépéshez a jobb tolóajtók - a parkolóban. Azok a vállalatok, amelyek nem az íróasztal Baneasa repülőtéren (Henry Coanda) küld egy képviselője, a régióban a nemzetközi érkezések is várják az ügyfelet ellátni lepedéket vagy név alapján.

Ne felejtsük el azokat az előírásokat, rent a car

* Útlevél vagy érvényes azonosítása az EU-ban
* Érvényes vezetői engedély idején a lízing
* Jogosítvány és útlevél másolatát (fénymásolat)
* Készpénz vagy kártya Visa, Mastercard, Electron, Maestro
* Minimum 21 év (megkérdőjelezhető)

 

Euro Autóbérlés
Központi iroda
205 Calea Mosilor
Colentina, Bukarest   020861
Románia
Telefon +40 732 545 342(online foglalás kedvezményt kap)
Email: