Iratkozzon fel hírlevelünkre

 

 rent cars

Rent a Car Baneasa - Kolcsonzes

Baneasa International Airport - Bukarest, jelenleg a Nemzetközi Repülőtér "Aurel Vlaicu" egy nagyobb repülőtér Bukarestben, a második repülőtér Romániában, a legnagyobb, az utasforgalom, a nemzetközi repülőtér "Henri Coanda".

Nemzetközi Repülőtér, "Aurel Vlaicu" található, 7 km-re északra Bukarest, a DN1, melynek vezetésével 3200 m hosszú és 60 m széles. Ma a nemzetközi repülőtéren, "Aurel Vlaicu" által használt kis légiközlekedési vállalatok, különösen a fapados járatok, mint a Blue Air, Sky Europe, My Air. Blue Air köti össze a repülőteret a számos nemzetközi célállomásokra, mint például Párizs, Frankfurt, Valencia, Madrid, Berlin, Maastricht, Barcelona, Isztambul, Torinó, Lyon, Verona és Róma.

 

Ha jön az ilyen irányban, és földet Coanda Henry, ebben az esetben el kell olvasni a részében Autóbérlés Otopeni. My Air és a Sky Europe kínál járatokat Pozsony, Milánó, Nápoly és Svájc. Nemzetközi Repülőtér, "Aurel Vlaicu" a fő üzleti fejlődés és a modernizáció az eszközök, illetve ingatlan szolgáltatásokat a repülőtéri tranzit a személyek, az áruk és postai küldemények szolgáltatást végez, a karbantartás, javítás, szolgáltatás munka feltételeinek biztosítása, hogy az indulási, érkezési és a földi kiszolgálás, a repülőgépek a forgalom, a nemzeti és / vagy a nemzetközi, valamint a nemzeti közérdek.

 

Link a repülőtér a város Bukarest a szállítási tétel 783 és a 131, vagy taxival. Nemzetközi Repülőtér, "Aurel Vlaicu" a lehetőségek, mint például a parkolók 200 helyen szalon hivatalos (a sajtótájékoztatók, üzleti találkozók, stb ..), snack bár, kávéház, rent a car (Deskek található az indulási repülőtér), taxi , utazási irodák, poggyász biztonság, pénzváltó, bank, internet, nyilvános telefon, automata kávé és üdítőital, terjesztése, sajtó, orvosi hivatal nem hagyja abba, anya és a gyermek berendezések, létesítmények fogyatékkal élők, a boltok.

 

International Airport "Aurel Vlaicu" landolt, miközben számos nemzetközi személyiségek, köztük Pope John Paul II, a Prince Albert II a Monaco, a személyes repülőgép landolt 2007-ben Bill Gates, hogy indítson hivatalos Vista Románia.

 

Euro Autóbérlés
Központi iroda
205 Calea Mosilor
Colentina, Bukarest   020861
Románia
Telefon +40 732 545 342(online foglalás kedvezményt kap)
Email: